Thuiszorgtotaal-logo-met-payoff%20(1)Symposium "Kun je dementie voorkomen?"


 

Is de (voortgang van de) ziekte dementie te voorkomen? Een prangende vraag voor iedereen die de ziekte in de familie heeft. 3 experts belichten vanuit verschillende invalshoeken wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. Het motto van de avond is "Houdt de (thuis)zorg buiten de deur".

Alzheimer%20thuis%2011

 

We hebben Yvonne Michies van Motive Adviesbureau, bewegingswetenschapper en fysiotherapeute, Mieke Keppens van Ortho Habits, deskundige op het gebied van voeding en leefstijl en Perry Coppiens van Body Brain Dynamics, specialist op het gebied van cognitieve fitness, bereid gevonden hun visie met u en ons te delen.

Een belangrijke nevendoelstelling is dat u volop de gelegenheid krijgt met elkaar en ons in gesprek te gaan over dit onderwerp.

Wilt u deze avond bijwonen, bent u als senior, professional, mantelzorger of anderszins betrokken bij het welzijn van senioren in de regio Arnhem? 17 januari aanstaande komen wij graag met u in gesprek.

De locatie is de Theaterzaal van Parkstaete in Velp.

Meldt u aan via de knop Ticket Boeken.

 

Het programma

Vanaf 18.45 uur ontvangst met koffie/thee.

19.15     Welkom en introductie

19.20     Inleidingen door de panelleden

20.50     Paneldiscussie met Yvonne Michies, Mieke Keppens, Perry Coppiens en Gerrit
               Oortgiesen

21.30     Einde programma, gelegenheid tot 1 op 1 gesprek

Tot ca. 22.30 napraten met een drankje.

 

  

 

De toegang is gratis, indien u er prijs op stelt kunt u doneren aan Alzheimer Nederland, zie https://secure.alzheimer-nederland.nl/donatie-eenm-l

 

Thuiszorg Totaal Arnhem biedt in onze regio niet-medische thuisservice zoals u dat wenst. Onze missie is ervoor te zorgen dat uzelf of uw dierbare naaste comfortabel thuis kan blijven wonen in de eigen vertrouwde omgeving. Dat realiseren we met persoonlijke ondersteuning op maat van een vaste medewerker en behoud van eigen regie.

Professional (€0,00)
Ervaringsdeskundige (€0,00)
Overige belangstellende (€0,00)
(sollicitant) Zorgverlener (€0,00)

Einde verkoop

17 januari 2019, 19:00 - 22:30 (GMT +01:00 Amsterdam)


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & anderen)

Locatie


Parkstaete Zalencentrum
Parkstraat 3-B
6881 JA
VELP

Google maps »